Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

VIKA PÄIVÄ

Eilen illalla tarkistin että mihis aikaan se lähtöselvitys aukeaa, että voisin tehdä sen etukäteen puhelimellani ja kentällä pääsisin sitten nopeasti vain eteenpäin. Noh sehän sitten aukeaa viiden aikaa yöllä, että kivat. Eihän sillä muuten väliä olisi että millon sen tekee, mutta siinnä pystyy valitsemaan itselleen paikan vapaista paikoista ja tämä tyttö haluaa ikkunapaikan jos vain on mahdollista. En sitten ajatellut laittaa mitään herätyksiä viideksi, koska luultavasti herättäisin samalla Tiian, joten hoin vain mielessäni että ”yritä oona nousta viideltä tekemään lähtöselvitys”…. arvatkaa kuka oli pystyssä kello 05.00, jep minä😂 En tiedä miten sen tein, mutta heräsin viideltä tein lähtöselvityksen ja sain vaihdettua käytäväpaikan ikkunapaikkaan 😎 ja sen jälkeen sitten nukahdin takaisin.

Aamulla heräsimme Tiian kanssa joskus 9-10 aikoihin. Oli kyllä jotenkin outoa miettiä, että tänään tulee olemaan viimeinen päiväni täällä. Herättyämme lähdimme sitten aamiaiselle läheiseen kahvilaan ja hyvää oli ja todella täyttävää.

Sen jälkeen pakkasimme rantsukamat ja olimme lähdössä rannalle, mutta ulos astuttuamme tajusimme miten paljon siellä tuulee ja sen että pilvet tulevat pian peittämään taivaan, joten U-käännös ja takas sisälle.

Päätimme sitten, että nyt voisi olla hyvä aika siivota kämppä ja pakata matkalaukut. Tiia ei kuitenkaan lähde viellä, mutta koska hänellä on takaisin tulo lennolla vaihto ja jos niillä lennoilla haluaa olla enemmän kuin yksi ruumaan menevä matkalaukku, niin saa laittaa rahaa kunnolla tiskiin. Ja koska minä lennän Finnairin suoralla takaisin suomeen ja heillä extra laukut maksaa vain 20€ niin päätin tehdä palveluksen Tiialle ja kuljettaa kaksi hänen matkalaukkuaan suomeen (hänellä oli siis kolme mukana). Jotens niin, tämä tyttö lähtee kolmen matkalaukun kanssa täältä.

Pakkaamisen välissä siivosiime myös pikkaisen, mutta sitten sää muuttui paremmaksi ja oli aika lähteä rantsulle. Siellä sitten vietimme kaksi tuntia auringossa maaten ja uiden, kunnes pilvet tulivat takaisin ja oli aika mennä jatkamaan siivousta ja pakkaamisia.

Kun ne oli saatu tehtyä, oli aika mennä syömään. Tänään menimme läheiseen vegaani burgeri paikkaan jossa emme ole ennen olleet. Todella hyvää oli! Sen jälkeen kävimme jätskillä. Ja sieltä sitten kotiin ja leffa ilta pystyyn.

Leffan jälkeen käperryimme peittojen alle ja nyt kirjoittelen tätä blogia. Kohta sitten vetämään viimeisiä kauneusunia täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: