Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

VIKA TYÖPÄIVÄ

Aamu alkoi normaalisti. Joselta tuli sitten viestiä, että tänään olisi vapaata ja huomenna töitä, mutta sehän ei käynnyt sillä huomenna on vika päiväni täällä ja portugali poika menee lanzarotelle huomenna, joten kumpikaan meistä ei voi tehä töitä silloin. Noh Jose sitten laittoi meille viestiä, että missä nähään.

Päästyäni paikalle Jose teki jotain läppärillään, mikä liittyi johonkin toimistoon Tenerifalla ja toimistossa olevat henkilöt eivät voi tehdä töitä ennen kun Jose saa homman tehtyä. Joten seurasimme vierestä mitä Jose teki.

Pian meille tulikin hommia. Toimisto missä olimme, niin sen vieressä olevassa asuinalueella tuli suuria netti ongelmia. Yht äkkiä melkein puolilta asuinalueen asukkailta lähti netti. Jose sitten löysi mistä se johtui, mutta ihmetteli miten se oli tapahtunut. Mikrotik joka on kiinni yhdessä isossa antennissa oli jotenkin maagisesti muuttanut omia asetuksiaan.

Jose laittoi minut ja portugali pojan kiipeämään katolle ja resetoida mikrotikin. Kun olimme sen tehneet niin Jose tuli katolle katsomaan mikä tilanne oli. Hän sitten tokesi, että ongelma ei tullut mikrotikistä vaan jostain muualta. Jose sitten sanoi minulle ja portugali pojalle, että vaihtakaa mikrotikin salasana ja tulkaa sitten alas.

Sen tehtyämme odottelimme asuinalueella, että Jose ilmestyisi jostain. Hetken odottelujen jälkeen häneltä tuli viestiä, että etsii avainta jonnekkin. Siitä sitten hetki eteenpäin niin Joselta tuli viesti, että hauammeko nähdä miten hän tekee jonkun serveri pilven. Ja noh kyllähän se mielenkiintoiselta kuulosti, joten menimme takaisin sinne toimistoon katsomaan mitä Jose puuhaa.

Noh sitä pilveä ei sitten voinnut asentaa muuhun kun linuxiin ja kyseinen serveri oli windows, joten päätimme asentaa linuxin virtuaalikoneen serverille. Sitä tehdessämme henkilö jolla oli Josen haluama avain saapui ja taas oltiin menossa.

Menimme sitten tämmöiseen pieneen huoneeseen toimistossa jonka lattiaan oli tehty reikä, joka meni jonnekkin alas ja siitä meni kaapeleita jonnekkin. Jose sitten käski minun ja portugali pojan odottaa siinnä kun hän etsii tien miten päästä sinne alas. Hetken päästä Josen ääni kuuluikin alhaalta ja hän laittoi portugali pojan tuomaan tikkaat hänelle. Ja minä sitten vain odotin.

Pitkän odottelun jälkeen Jose tuli takaisin ja selitti että hän oli poistanut jonkun jutun pari päivää sitten ja se oli saannut koko jutun sekaisin. Ei kai siinnä sitten. Tuon jälkeen olimme takaisin virtuaalikoneen parissa, mutta serverissä oli niin vähän tilaa että ei se oikeen pyörinyt, joten emme voineet tehdä asialle mitään. Ja näin viimeinen työpäiväni oli pulkassa. Jose kyllä sanoi että hänellä on jotain minulle, mitä hän antaa jokaiselle opoilaalleen ketä hänelle töitä tekee ja koittaa saada annettua sen minulle huomenna. Saa nähdä muistaako hän sitä, sillä tänäänkin hän muisti että lähden vasta maanantaina.

Töiden jälkeen kävin osatamassa vikat tuliaiset ja tulin kotiin. Kotona sitten söin ja pelasin puhelimellani. Tänään ei ollut mikään ulkoilu päivä, sillä koko päivä on ollut hyvin pilvistä ja vettä on tullut alas vähän väliä, joten sisällä on tämä päivä vietetty. Illemmalla aloitin sitten pakkaamsen ja melkein kaiken olen saannut pakattua. Huomenna sitten vika kokonainen päivä täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: