Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Lähtö päivä🛫

Aamulla herättiin siinnä yhdeksän aikoihin ja lähdettiin yhteen läheiseen kahvilaan aamiaiselle. Otin täytetyn kroisantin ja smoothien, hyvää oli. Kuitenkin unohtui ottaa kuva siitä, niin mentiin Tiian kanssa sitten toiseen paikkaan uudestaan aamiaiselle ja tälläkertaa otin kuvan😂

Aamiaisen jälkeen palasimme asunnolle ja aloin paikkailemaan viimeisiä kamoja. Kun kaikki laukut oli pakattu, niin vaihdoin sänkyyni puhtaat lakanta, sillä huomenna Tiia saa uuden huonekaverin.

Siitä sitten menimme Tiian kanssa hetkeksi katolle ottamaan aurinkoa ja tunnin sain siinnä sitten nauttia auringosta. Sen jälkeen oli aika raahaa matkalaukut alas ja alkaa odottelemaan kyytiä, mikä tuli aika nopeasti. Sitten olikin aika sanoa hyvästit ihanalle kämppikselleni ja matka takaisin suomeen oli alkanut.

Noin tunnin ajomatkan jälkeen olin saapunut kentälle ja oli aika hakea entisen huonekaverini kamat, jotka hän oli kentälle unohtanut. Kun ne oli saatu kyytiin oli aika mennä tiputtamaan laukut. Helsinki-vantaan kentällä on se hienous, että jos olet tehnyt lähtöselvityksen etukäteen niin voit mennä itsepalvelu tiskille ja hoitaa itse laukkujen tiputtamisen. Täällä sitä hienoutta ei ollu, joten tunnin sain jonottaa, että sain laukut tiputettua.

Tunon jälkeen oli aika mennä turvatarkastukseen, joka meni nopeasti ja sen jälkeen oltiinin ”puhtaala puolella” ja tässä nyt kirjoittelen tätä blogia. Lentoni lähtee 16.45 eli noin kolmen vartin päästä. Kone on tietääkseni aivan täynnä, jote toivotaan että ilmastointi toimii. Mutta joo kohta ollaan ilmassa ja määränpäänä Helsinki!!!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: