Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Torstai

Aamu alkoi perus tyyliin ja kymmenen aikoihin lähdin töihin. Tapasin Josen yhdellä toimistolla ja siellä Jose sitten tietokoneen kanssa teki jotain juttuja. Itse olin hetken siinnä, kunnes Jose laittoi minut menemään sinne asunolle missä olimme eilen. Siellä portugali poika odottikin minua. Saimme myös vihdoinkin hoidettua työn loppuun.

Sieltä sitten tulin takaisin toimistolle ja lisäilin koneisiin sähköposti osotteita ja sen jälkeen olin vapaa lähtemään kotiin. Tai niin luulin. Menin siitä sitten suoraan kauppaan ja kun pääsin kotiin niin Joselta oli tullut viestiä, että minun pitää mennä takaisin ja poistaa joitakin sähköposteja. Joten takaisin sitä sitten mentiin ja poistettiin sähköposteja ja sitten olin vapaa lähtemään kotiin.

Kotiin päästyäni soitin vanhemmilleni ja juttelin heidän kanssaan jonkin aikaa. Sen jälkeen aloin sitten tekemään ruokaa ja tänään tarjolla oli kinkkukiusausta. Ihan hyvää tuli.

Ruuan jälkeen makailin sängyssä ja tarkoituksena oli lähteä tulis ostoksille, mutta eipä siitä sitten jaksanut enää nousta minnekkään. Joten loppu ilta meni siinnä. Kohta nukkumaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: