Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Nii että semmonen päivä

Aamulla heräsin kahdeksan aikoihin ja tein aamu puuhani. Kuitenkin aamu puuhien jälkeen Joselta ei ollut vielläkään tullut mitään viestiä, että missä tavattaisiin. Pari tuntia myöhemmin Jose ilmoitti, että hän on pääkaupungissa ja siinnä se. Siitä sitten pari tuntia eteenpäin ja Jose ilmoitti että kahdelta olisi yks asennus.

Noh me sitten mentiin portugali pojan kanssa tekemään se sitten kahdestaan, koska Josen piti jostain syystä mennä Lanzarotelle. Noh asennus meni suunnittelun kohalta hyvin, tekeminen oli toinen asia. Meidän siis piti laittaa antenni ulos, seinään porata reikä, vetää kaapeli läpi ja yhdistää se mustaan boksiin. Noh aluksi emme millään meinanneet saada reikää porattua seinään ja siinnä meni tunti. Kun sen olimme vihdoin saanneet laitoimme kaapelin läpi, kiinnitimme antennin ja yhdistimme antennin ja mustan boksin. Niiden konfrigunoinnissa sitten tulikin vähän ongelmia, sillä jos tekee jonkun väärän muutoksen asetuksissa niin koko paska menee rikki. Noh olimme pyytämässä Joselta apua, mutta hän oli sitten ilmoittanut että puhelimestaan loppuu pian akku. Joten oltiin portugali pojan kanssa kahestaan.

Yritimme sitten parhaamme mukaan googlettaa, mutta emme tienneet oikein että mitä tehdä. Jose oli kyllä näyttänyt sen minulle monesti, mutta eihän minun muistini niin hyvä ole, että muistaisin tuollaiset asiat. Noh saimme kyllä asuntoon wifin, mutta ei se nopea ollut.

Ilmoitimme sitten Joselle, että teimme parhaamme ja olemme pahoillamme. Ja jos joku nyt miettii että luovutimme, niin ehkä olet oikeassa. Mutta jos menee yli neljä tuntia homassa jossa normaalisti menee vain tunti ja viellä ilman minkäänlaisia apuja ohjaajalta, niin kyllä siinnä vähän umpikujassa ollaan. Joten niin, saimme ainakin ns. Haastavan työn tehtyä ja enää jonkun tietäväisen pitää saada se toimimaan paremmin.

Sieltä sitten menin yhteen ruok paikkaan odottamaan Tiia. Söimme sitten illallisemme, hyvää oli. Siitä sitten menimme käymään kello tornissa ja hyvät näkymät oli kyllä. Siitä menimme jätskin kautta kotiin.

Kotona katsoimme Temptation Islandia ja siitä sitten painumme pehkuihin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: