Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Vika viikko käyntiin!

(Pahoittelut että maanatain postaus tulee päivän myöhässä)

((Täs on maanantai ja tiistain laitettu yhteen))

Maanantai

Aamu alkoi normaalisti ja minulla oli viimeinen E&M tapaaminen puoli 10, joten sinne suuntasin ensimmäisenä. Tapaamisessa ei tapahtunut mitään ihmeelistä, sillä paikalla oli vain harjoittelija joka ei oikein englantia puhunut. Noh hän antoi minulle jonkin näköisen todistukden ja minä annoin hänelle paperit joihin tarvitsin E&M allekirjoituksen. Tyttö ei kuitenkaan voinnut allekirjoittaa papereita, joten jätin ne sinne.

Siitä sitten menin takaisin kämpille ja odottelin Joselta viestiä. Hetken odotteun jälkeen Jose tuli hakemaan minut ja menimme yhteen kahvilaan hoitamaan heidän wifi ongelmansa ja katsomaan kuinka moni ihminen oli unohtanut maksaa Joselle. Siellä sitten vietimme tunnin tai kaksi, korjaten kaapelia ja tekemällä exel taulukkoa veloista.

Sieltä sitten menimme yhdelle asuin alueelle, jonka katolle piti laittaa reititin. (Joo en tiiä itekkään miks katolle, ei siinnä mitään yksityiskohtii kerrottu) Tarkoituksena oli siis katsoa, että katolle tulee sähkö ja sen jälkeen laittaa sähköjohto ja reititin laatikon sisään. Katolla oli jo valmiiksi laatikoita, mutta ne olivat liian pieniä eikä reititin olisi mahtunut niiden sisälle mitenkään. Jose sitten laittoi portugali pojan tekemään sähkökaapeleita ja itse vain odotteli, että Jose tulisi takaisin isomman laatikon kanssa.

Noh pian Joselta tulikin viestiä, että on ratkaisemassa yhtä ongelmaa ja voimme käydä juomassa jotain ennen kun hän tulee takaisin. Portugali poika asui sitten ihan asuin alueen vieressä ja minä 30 minuutin kävelymatkan päässä omasta kämpästäni. Kävin sitten hakemassa läheisestä ruokakaupasta juotavaa ja jäin odottelemaan Josen paluuta.

Kun Jose vihdoinkin palasi jäätävän kokoisen laatikon kanssa, oli aika raahat laatikko katolle. Se onnistui kaapelin avulla, eli toinen meni ylös ja heitti kaapelin pään alas ja toinen sitoi kaapelin laatikkoon kiinni. Sitten vain toinen veti ja toinen työnsi laatkkon ylös. Ylös päästyämme meidän piti tehdä reikä laatinkoon, jotta saisimme sähkön sen sisään. Meillä ei ollut poraa, mutta meillä oli ruuvimeisseli ja vasara. Niitä käyttäen hakkasimme reijän laatikon pohjaan. Siitä sitten laitoimme sähköt laatikon sisälle, reitittimen kiinni sähköjohtoon ja portugali poika meni laittamaan alapuolellamme olevasta toimistosta sähköt päälle ja minä tarkastin että syttyykö reitittimeen valot. Ja kyllä syttyi, joten sähköt pelasivat.

Siitä sitten olimme vapaita lähtemään kotiin. Kotiin päästyäni lösähdin sängylleni, koska oloni oli tosi heikko. Makasin siinnä sitten tunnin, jonka jälkeen laitoin pesukoneen päälle. Kun Tiia tuli kotiin, niin olimme hetken kotona ja sen jälkeen lähdimme kaupungille ostamaan uudet kengät. Ja tulihan sitä sitten laitettua 70€ kenkiin, mutta hyvät kengät kyllä ovat.

Tiia sitten lähti töihin heti ostosten jälkeen ja minä tulin takaisin kotiin. Juttelin hetken poikaystäväni kanssa, kunnes huono olo palasi kahta kauheampana. Menin sitten äkkiä viellä käymään ruokakaupassa, jonka jälkeen tulin takaisin kotiin, otin lääkkeen ja menin nukkumaan.

Tiistai

Aamu meni ihan mukavasti ja kävin hakemassa eilen jättämäni dokumentit E&M toimistolta. He myös samalla maksoivat takaisin ostamani leivinpaahtimen. Sen jälkeen menin sovitulle tapaamis paikalle, josta Jose tuli hakemaan minut. Siitä sitten menimme tankkaamaan auton, jonka jälkeen haimme portugali pojan. Sen jälkeen lähdimme El Cotilloa kohti, taas.

Siellä meitä odotti asunto, joka halusi nettiyhteyden Joselta. Joten meidän piti tarkistaa pystymmekö laittamaan asunnon katolle antennin ja ottamaan singaalia isommasta antennista mikä kuului Josen yritykselle. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista, sillä katolta ei edes näkynyt sitä isompaa antennia. Joten meidän oli vain sanottava suorat sanat ja myönnettävä että emme pysty tekemään sitä.

Siitä sitten lähdimme takaisin Corralejoa päin. Kun pääsimme takaisin Corralejoon, menimme portugali pojan kanssa kahdestaan hoitamaan yksi ongelma. Tai noh ei siellä mitään ongelmaa ollut. Wifin nimi ja salasana piti vain vaihtaa ja siinnä se.

Sen jälkeen menimme yhteen kahvilaan, jossa Jose yritti korjata yhden akademian nettisivuja. Nettisivu oli siis jostain syystä mennyt totaalisesti tehdasasetuksiin ja varmuuskopiota ei löytynyt mistään. Joten Josen piti aloittaa nettisivujen tekeminen täysin pohjalta. Siellä sitten istuttiin tunti tai kaksi ja katsottiin miten Jose yrittää tehdä nettisivuja wordpressin ja joomlan kanssa. WordPressin kanssa ei tullut mitään, mutta joomlan kanssa päästiin jonnekkin.

Jose ei sitten jaksanut enempää tapella sen kanssa ja sanoi että tämä päivä on tässä. Siitä sitten menin kotiin jättämään reppuni ja sen jälkeen menin hakemaan burgerin yhdestä paikkaa.

Tiian tullessa kotiin kävimme pirtelöillä ja sen jälkeen makasimme sängyissä ja ennen kun Tiia lähti töihin niin katsoimme yhtä leffaa. Loppu ilta onkin sitten menny puhelimen kanssa pelatessa.

Enään 5 päivää jäljellä!!!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: