Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

ShoppailuaūüõćÔłŹ

Aamu alkoi hitaasti ja rennosti, vaikka heräsimme jo 8-9 aikoihin. Siinnä sitten söimme ja valmistelimme itseämme ja lähdimme vähän ulos ottelemaan kuvia (kuvia ei ole saatavilla, sillä ne ovat Tiian kamerassa ja siitä on akku loppu.)

Kuvien ottamisien jälkeen tullimme pikaisesti käymään kämpillä ja siitä sitten lähdimme lounaalle vegaani ravintolaan. Hyvää oli! Siitä sitten kävimme hakemassa yhdestä toisesta paikkaa muffinit ja lähdimme bussi pysäkille odottelemaan bussia, jotta pääsisimme pääkaupunkiin shoppailemaan.

P√§√§kaupunkiin p√§√§sty√§mme rynt√§simme ostoskeskukseen ja voi pyh√§ luoja voi semmoinen paikka olla iso. Kun Raision myllyyn tottunut, niin kun ostoskeskuksessa on nelj√§ kerrosta, niin kyll√§ siinn√§ v√§h√§n h√§keltyy. Mutta nelj√§ kerrosta tarkoitti vain enemm√§n kauppoja, joten mentiin Tiian kanssa ykk√∂skerrokseen ja l√§hdettiin sielt√§ sitten k√§ym√§√§n yksitellen kaikkia kauppoja l√§pi. Ja uskokaa tai √§lk√§√§, niin t√§ll√§ tyt√∂ll√§ oli vain 4 vaatekappaletta mukanaan kun h√§n sielt√§ sitten kotiin p√§in l√§hti. 5 tuntia me siell√§ ostoskeskuksessa vietettiin. Ei siihen moni pysty ūüėā

Smootihet jotka vedimme pienellä shoppailu tauolla

Kun takaisin Corralejoon pääsimme niin kello läheni jo yhdeksää. Tiia sitten meni hakemaan take awayt yhdestä vegaani buffetista ja itse menin asuntomme vieressä olevaan pizzeeriaan ja otin itselleni pizzan mukaan. Kotona sitten söimme ja katsoimme elokuvaa Baywatch. Leffa oli hyvä ja samoin ruoka.

Leffan j√§lkeen matka k√§vi suoraan s√§nkyyn ja kohta nukkumaan. Huomenna meill√§ on veneretki edess√§‚õĶ

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimiss√§. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Yl√∂s ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: