Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

5 työpäivää jäljellä

Aamu alkoi normaalisti. Jose laittoi aamulla viestiä että tulee hakemaan minut 9:15. Minähän sitten olin valmiina 9:15, mutta täällä jos sanotaan kellon aika niin se ei ole se oikea aika, sillä Jose tuli hakemaan minua 9:30.

Siitä sitten menimme yhdelle asuinalueelle, jossa kahdessa asunnossa ei toiminut netti. Ekan asunnon ongelma oli se, että kaapeli ei ollut kunnolla kiinni. Toisessa ei sitten ollutkaan mitään ongelmaa netin kanssa. Sieltä sitten lähdimme ajamaan kohti Puerto del rosaariota (pääkaupunkia kohti)

Pääkaupungissa meillä oli tapaaminen yhdellä tehtaalla, jossa tehdään valmiita pizza pohjia. Tapaamisen tarkoituksena oli katsoa, että minne kaikkialle sinne laitetaan kamerat. Tietääksemme sen meidän piti kulkea ympäri tehdasta ja koska siellä tehtiin ruokaa, niin meidän piti pukeutua ”turva” vaatteisiin.

Enpä siitä kierroksesta sitten mitään oikeen oppinnut, kun Jose höpötteli englantia paikan pomon kanssa ja itse yritin vain pysyä pois jaloista.

Kun se oli saatu valmiiksi, niin lähdimme lounaalle. Jose tarjosi täytetyt voileivät ja hyvää oli. Sen jälkee lähdimme ajamaan takaisin Corralejoa päin.

Corralejossa kävin sitten korjaamassa yhden asunnon kaapelin. Asukkaiden uusi koiranpentu oli purrut kaapelin rikki. Noh nopeasti tein siihen uuden pään ja homma selvä. Sieltä sitten olin valmis lähtemään kotiin.

Koti matkallani kävin moikkaamassa Tiia, koska hän oli rannalla viettämässä taukoaan. Siinnä sitten istuskelin hetken ja lähdin kotiin.

Kotiin päästyäni kävin suihkussa ja makoilin hetken sängyllä, kunnes Joselta tuli viesti että minun pitäisi tehdä ”pohjapiirrustus” pizza paikasta ja katsoa mistä kameroiden kaapelit sitten tulevat menemään. Noh ei kai siinnä sitten muu auttanut kun otta kynä käteen ja alkaa piirtämään. Sekin homma olisi ollut helpompi tehdä, jos Jose olisi ennen pizza paikkaan menemistä sanonut minulle että täytyy tuommoinen asia piirtää. Yritin sitten jotain piirellä ja hahnotella. Kun Tiia tuli kotiin, niin päätin ottaa tauon piirtämisestä ja lähteä jätskille hänen kanssaan.

Jätskin jälkeen katsoimme elokuvan Pitch perfect, jonka jälkeen Tiia lähti töihin ja minä jatkoin piirtelyä. Ja kyllähän minä omastamielestäni ihan hyvin onnistuin. Pian sitten nukkumaan ja huomenna shoppailemaan!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: