Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Melkeen täysin identtinen päivä ku eile

Aamulla menin taas samaan toimistoon, kun eilen tekemään samaa asiaa. Eli kokeilemaan jos kaksi näyttöä saataisiin toimimaan. Noh yritin sitten päivittää sitä Windowsin versiota uudella asennustikulla, mutta sama erroroi tuli kuin ennenkin. Laitoin siitä Joselle viestiä ja hän sanoi tulevansa pian paikalle.

Kun Jose tuli paikalle, niin hän yritti tehdä asennusta toisella asennustikulla jonka hän oli eilen illalla testannut toimivaksi. Mutta sama errori tuli vain takaisin. Jose sitten päätti, että helpommalla pääsee jos asennetaan Windows vaan kokonaan uudelleen koneelle. Ja niinhän me tehtiin.

Kun olimme saanneet uuden Windows 10 asennettua ja tällä kertaa se oli 64, niin oli aika asentaa koneen kaikki ajurit ja toivoa että kaksi näyttöä toimivat nyt harmonissa. Mutta elämähän olisi tylsää, jos niin kävisi. Jose sitten suoraan sanottuna laittoi hanskat tiskiin, koska se ei selvästikkään suostunut millään tavalla toimimaan. Jose sitten käski minua asentamaan tarvittavat ohjelmat koneeseen ja kokeilemaan jos windows päivityksillä voisi viellä korjata näyttö ongelman.

Ajureiden asentamista

(Jos joku miettii että molemmathan näytöt toimii, niin ongelma oli se että Windows näyttää molemmissa kuvaa, mutta jostain syystä ei tunnista toista näyttöä ja väittää että koneessa on vain yksi näyttö kiinni)

Sain kaikki ohjelmat asennettua aika nopeasti, mutta windows päivityksissä meni I K U I S U U S. Niinkun oikeasti maailman hitain asia on windowsin päivitykset ja tänään se kyllä todistettiin. Siinnä sitten istuin koneen vieressä ja katsoin miten hitaasti se päivitys edistyi. Kuitenkin kun päivitys oli valmis, niin se ei kuitenkaan korjannut näyttö ongelmaa. Noh en sille sitten mitään voinnut tehdä ja Jose laittoi viestiä että on kotiin lähdön aika.

Kotiin päästyäni tein itselleni ruokaa eli riisä, tonnikalaa, soijaa ja maissia. Helppoa, nopeaa ja hyvää.

Syömisen jälkeen soitin äitilleni ja sen jälkeen poikaystävälleni. Tiiakin tuli sinnä välissä kotiin ja kertoi että oli varannut meille veneretken sunnuntaiksi. Ilta sitten menikin kotona lököilessä ja katsoimme yhtä elokuvaa Tiian kanssa ennen kun hän lähti töihin. Nyt sitten vaan makailen ja kohta sitä voisi mennä nukkumaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: